Er din pitbike gået i stykker, og ved du ikke lige hvem du skal gå til, for at få det fikset? - kontakt os!

 

Telefon: 51910847

Mail: info@pitstar.dk

Adresse: Hvidmosevej 24, 7451 Sunds


Pitstar.dk har et professionelt værksted tilknyttet, med over 8 års erfaring inden for service og vedligeholdelse af lige netop pitbikes. Vi er specialiseret i pitbikes, og tager kun disse ind til service og reparation - ikke motocross cykler, ATV, plæneklippere eller din gamle støvsuger. Dax og Monkey knallerter/MC'er kan lige klemmes ind, da de kører med samme type motorer. Ellers udelukkende pitbikes, da vi mener at man bør fokusere 100% på det, som man gør bedst. Samtidigt er vi hyper perfektionistiske, og ønsker aldrig at jage reparationer igennem grundet travlhed, hvorfor vi også indskærper vores målgruppe.

Dette sikrer, at vi altid har tid til at hjælpe dig hurtigt videre, og at du altid er i sikre hænder med landets bedste fagfolk. Vi har haft flere hundrede motorer splittet i atomer og hjulpet endnu flere kunder afsted igen, med landets bedste vejledning - hvad enten det drejer sig om reparation, vedligeholdelse eller tuning. Netop pitbike tuning og opsætning ved vi efterhånden alt om, da vi i de seneste år har været en del af Europas førende pitbike team, belgiske GPcube Race Team, som bl.a. har hentet mere end 30hk ud af en pitbike motor.

Da vi som Skandinaviens største pitbike shop har et kæmpe reservedelslager, og et endnu større netværk af europæiske leverandører, er du sikret at vi 99% af gangene kan have din pitbike klar igen inden for få dage - endda uden vilde priser på reservedelene. Disse er nemlig omfattet af Pitstar.dk's velkendte prisgaranti, som Danmarks billigste!

Pitbike værkstedet har tilmed en af landets bedste priser på timeløn. Vi tager blot 295,- i timen som standardpris og har udstyr til at løse enhver opgave. 

Følgende priser er dog faste tilbud uden timelønsbasis:

- Ventiljustering: 100kr

- Forgaffel service/personlig opsætning: 750kr inkl. materialer

- Honing af cylinder: 100kr

- Stempelskift: 500kr + materialer


Vi glæder os til at tage imod dig, og ikke blot hjælpe dig videre, men også dele ud af vores tips og erfaring, så du selv bliver stærkere inden for korrekt service og vedligehold af din pitbike.