Mission:

At være Danmarks største pitbike forhandler, som gør det let og enkelt for dig som kunde, at få alle reservedele og udstyr ét sted i forbindelse med Pitbike MX og Minimotard, til en pris konkurrenterne ikke kan hamle op med, og samtidigt åbne mulighederne for at benytte pitbikes.

 

Vision:

At Pitstar.dk  og pitbike sporten som helhed bliver det naturlige valg for unge, der vil køre motorsport, og samtidigt være en sportsgren med flere udøvere end motocross og road racing.

 

Værdier:

Iblandt Pitstar.dk’s værdier, kan nævnes:

  • Vores service
  • Vores store spænd af leverandører verden over
  • Vores prisfastsættelse (Danmarks billigste med prisgaranti)
  • Vores passion og engagement for og i sporten
  • Vores brede sortiment
  • Vores overskuelige webshop

  

Pitstar.dk er en webshopbaseret virksomhed, som sælger varer fra vores internet shop, og dermed ikke har nogen fysisk butik. Detter er for at holde omkostningerne minimale, så vi er i stand til at holde priserne minimale. Dog er det muligt, imod aftale pr. mail: info@pitstar.dk eller telefon: 24638865 (15.30-20.00), at hente eller se varerne inden eventuelt køb.

Pitstar.dk er grundlagt i maj 2011 af Sebastian Kærgaard, som er tidligere dansk elite motocrosskører i klassen A-MX1 og Danmarksmester i pitbike motocross 2014-17 samt flere internationale titler - bl.a.  5'er ved verdensmesterskabet i Italien for pitbikes i Expert klassen 2014, 2'er i Minibike Champs pro klassen i England 2018 mm. 

Dermed er Pitstar.dk en dansk virksomhed, med masser af erfaring, viden, drivkraft og engagement for at yde den bedste service. Dette skaber de perfekte rammer for dig og din udøvelse af dette billige alternativ for Road Racing eller Motocross, med erfarne fagfolk til din støtte.

Vi tror på at vi, med vores imødekommenhed og tilstedeværelse til diverse events rundt omkring i Danmark, både på jord såvel som asfalt, kan give folk et indblik i vores passion for denne sportsgren samt være en tilstedeværende virksomhed, på trods af, at Pitstar.dk drives via webshop. Vi er Danmarks største forhandler af kvalitets reservedele til Pitbikes, både inden for motard og motocross, og har siden 2011 været med til at skabe rammerne for en ny etableret sportsgren i Danmark; Pitbike ræs.