Pitstar.dk er din danske TCB pitbike forhandler. Vi har eneret til import af verdens bedste pitbike. (punktum)

TCB pitbikes er det nyeste skud på stammen af høj kvalitets konkurrence pitbikes, udviklet i Frankrig af Clem Bageot i tæt samarbejde med GPcube samt hele GPcube teamet. TCB pitbikes er gennemførte franske pitbikes, som håndbygges i Frankrig. Clem har længe haft en passion for tuning og udvikling af allerede eksisterende pitbikes, og valgte for få år tilbage at stifte sit eget pitbike mærke, TCB Bikes, som helt fra start var udtænkt til at være den mest gennemførte pitbike på markedet. Derfor er det heller ikke hvad somhelst, der får lov at side på en salgsklar TCB pitbike.

  • Stellet er det mest bemærkelsesværdige på denne pitbike, da det har verdens bedste balance af et pitbike stel at være. Det er bredt og med tyngdepunktet liggende meget lavt, som gør at maskinen bliver næsten så stabil og rolig som en stor motocross maskine.
  • Forgaflerne er italienske Tech suspension, som også bruges på rigtige motocross maskiner (bl.a. TM).
  • Bagdæmperen er DNM eller TRAX ved tilvalg, som er justerbar i både kompression, rebound og på TRAX versionen sågar high speed. TRAX bagdæmperen er udviklet af drengene bag WP suspension, som kendes fra KTM. Bagdæmperen er monteret på et helt unikt link-system som gør dæmperen progressiv og pitbiken retningsstabil.
  • Bremserne er Formula, som bl.a. bruges på KTM's mini modeller
  • Plastikken er KTM formet og er den eneste pitbike med dette udseende
  • Udstødningen er speciallavet fra Doma Exhaust

Med andre ord; TCB er pitbikens svar på Ferrari.

OBS!

TCB har netop udvidet sortimentet ved lancering af en mere prisvenlig range til 2021. Disse maskiner består ikke af samme komponenter som nævnt ovenfor fra den originale TCB XF21 pitbike, men er inspireret af disse. Designet og udviklet i Frankrig - find dem her i sektionen! 

 

                                                                                        
Side:
Produkter / side
Sorter efter
 TCB XF-60 

TCB XF-60

 7.500,00 DKK 

 TCB XF-150 

TCB XF-150

 14.500,00 DKK 

 TCB XF-21 160cc 

TCB XF-21 160cc

 33.750,00 DKK 

 TCB XF-21 rullende stel 

TCB XF-21 rullende stel

 29.495,00 DKK 

Side: